I boken 'Zen Vegan Food' deler buddhistisk tempelprest og kokk Koyu Iinuma sine enkle og smakfulle plantebaserte retter fra kjøkkenet ved Fukushoji-tempelet i Yokohama, Japan. Med 73 oppskrifter som kombinerer skjønnhet og smak, leverer denne kokeboken også næringsrike, bærekraftige og etisk ansvarlige måltider. Fargerike bilder illustrerer de ferdige rettene, samtidig som omfattende informasjon om japanske ingredienser som tang, miso og tofu gir hjemmekokker verdifulle tips til innkjøp og tilberedning. Her vil leserne finne: * 28 oppskrifter på vegansk congee – en tradisjonell asiatisk risgrøt som nå også har fått oppmerksomhet i Vesten. Oppskriftene inkluderer Congee med Aubergine og Ingefær, Soyamelk Congee og Congee med Safran og Kastanjer. * Et kapittel med japansk-italienske retter, med oppskrifter som Grillede Kålravier med Sennep og Olivenolje, Spaghetti med Pesto og Shiitake, samt Risotto med Sopp og Nori-tang. * Lækre sauser og forretter som kan gjøre ethvert måltid mer spennende, inkludert en smakfull soppmiso.