Bli med Margaret Feinberg, en av Amerikas mest elskede lærere og forfattere, på en bemerkelsesverdig reise for å avdekke Guds perspektiv på mat. Det du vil oppdage, vil for alltid endre måten du leser Bibelen på – og hvordan du tilnærmer deg hvert måltid. I denne banebrytende boken tilbys en kulinarisk utforskning av Skriften. Du vil dykke 120 meter ned i de kalde, hvite cavernene i en saltgruve, fiske på Galilea-sjøen, bake fersk matzo ved Yale University, ta ferge til en avsidesliggende øy i Kroatia for å høste oliven, tilbringe tid med en Texas-slakter kjent som "kjøttapostelen", og vandre gjennom en gård i California sammen med en av verdens fremste fikentre-oppdrettere. På hver stopp stiller Margaret spørsmålet: "Hvordan leser du disse skriftene, ikke som teologer, men i lys av hva du gjør hver dag?" Taste and See lærer oss at: - Når vi deler brød, finner vi tilfredsstillelse for våre dypeste lengsler i fellesskapet sjelen vår lengter etter. - Når vi deler livene våre, ...